Хотели

Хотелско настаняване в цял свят

Благодарение на директния достъп до професионални хотелски резервационни системи можем да предложим на своите клиенти богат избор от хотели, трансфери и Rent a car на преференциални цени.

Хотели в Германия

Хотели в Мюнхен, Берлин, Хамбург, Бремен и други.

Хотел Ibis Muenchen City Ost, Мюнхен

Този модерен хотел е разположен на 5 минути с метро от централната гара на Мюнхен и от мястото, където се провежда биреният фестивал Октоберфест.

Хотел aletto Hotel Kudamm, Берлин

Този хотел се намира на 5 минути пеша от търговския булевард Курфюрстендам и предлага лоби бар и тераса на покрива с панорамна гледка към Берлин.

Хотел Scandic Hamburg Emporio, Хамбург

Този дизайнерски хотел в центъра на Хамбург предлага безплатен Wi-Fi, сауна, фитнес зала и безплатно ползване на велосипеди.

Хотели в Русия

Хотели в Москва, Санкт Петербург, Екатеринбург и други.

Хотел Sheraton Palace Hotel Moscow, Москва

Хотел Sheraton Palace се намира на улица Тверска-Ямска, на 3 километра от Червения площад. Той предлага просторни и модерни стаи, няколко заведения за хранене и денонощна фитнес зала.

Хотел Nomera na Goncharnoy, Санкт-Петербург

Nomera na Goncharnoy се намира на 550 метра от метростанцията Ploshchad Vosstaniya в Санкт Петербург и предлага безплатен Wi-Fi. Дворцовият площад и Ермитажът са на 4 километра.

Хотел Yuzhny Hotel, Волгоград

Yuzhny Hotel е разположен в центъра на Волгоград. Този модерен, многоетажен хотел предлага стаи в класически стил с безплатен WiFi.

Хотели
5 (100%) 1 vote
Style switcher Reset
Body styles
Custom Color
Main color
Accent color
Background image
Patterns